Om firma og produkt

MGM-Boilers er den skandinaviske importør af MGM-pillefyr.
Vi har 20 års brancheerfaring. Centrallager og  komplet reservedelslager er placeret i det nordlige Herning. Vi fremviser gerne vore produkter i vort nyindrettede showroom.
Vi kan med stolhed konstatere at MGM-serien har en unik kombination af pris og kvalitet. MGM-pillefyrene hører til markedets mest trofaste anlæg – eller sagt på “The Julekalender-jysk”: “MGM: The nul-bøvl-boiler” 😉

 

Der skal ikke bruges tid på indkøring og manuel rensning af et MGM-pillefyr – der skal heller ikke bruges tid på at finde de rigtige piller – MGM er plug and play uden pjat. Modeller med luftmassemåler indstiller automatisk fyret efter din skorsten hvert andet sekund – så du aldrig skal stille på luften.

 

Et MGM-pillefyr er ikke en ny tidkrævende hobby, men en diskret og stabil varmekilde. Produktprogrammet er løbende blevet udvidet og omfatter i dag også traditionelle stokere og flisfyr og en fuldautomatisk HD-Lux-Multi-/Flisstoker-Serie samt den kompakte MGM-Easy-serie med indbygget cirkulationspumpe og sikkerhedsventil mv. 

 

Alene i Danmark er der installeret over 1000 MGM-pillefyr hos glade kunder. 


Service

Service udføres over hele landet. Der er 2 års on-site-garanti (vi kommer til dig) – også på el-tænding, sensorer og alt det andre normalt kalder sliddele.


Serviceaftale

Vi tilbyder 5 års reklamationsret mod et årligt servicebesøg. Pris (incl. moms) for kedler op til 25 kW, kørsel, arbejdsløn og reservedele (ikke noget med småt): 2095,-


Produktion

Pillefyrene produceres, efter vores anvisninger, på den moderne fabrik, Kozlusan, som ligger i Izmir-regionen i det vestligste Tyrkiet, og som gennem produktionen af mere end 100.000 anlæg, siden fabrikkens grundlæggelse i 1978, har opnået stor driftserfaring.

Kozlusan anvender robotter til bl.a. kedelsvejsning og til produktion af styringer og luftmassemålere.

 

Kuzlusans pillefyr sælges i store dele af verden, bl.a. i USA, Sydkorea, Japan, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Portugal, England og Irland. Grundet et stigende salg verden over udvidedes der i august 2015 med en helt nybygget fabrik på 7200 m2.


Kvalitetskontrol

Tyske TÛV udfører hvert år en kvalitetskontrol af fabrikken og dens testlaboratorium.

?????????????????????????

 

 

Kontakt for fremvisning eller yderligere information:

Karsten Jørgensen  
Tlf. +45 2868 7360
mail@mgm.dk