MGM-Comfort Lux

MGM-Comfort-Lux er toppen i MGMs serie af pillefyr. Fyret har alle fordelene fra den almindelige Comfort-Serie + en hel del mere.
Udover luftmassemåler og selvrensende brænder, er følgende standardudstyr:

  • Iltstyring
  • Selvrensende kedel
  • Automatisk askesnegl, som fjerner aske fra kedlen

Med MGM-Comfort-Lux er det eneste, du selv skal sørge for opfyldning af brændsel samt tømning af askespanden for hver to ton afbrændte piller. Hele processen kan du styre via internettet.

Med lidt ekstra udstyr kan du slippe for at fylde brændsel på. Det vil ske automatisk. MGM-Comfort-Lux er pillefyret, man let glemmer, at man har, da det blot passer sig selv dag efter dag. Styringen kan takket være den digitale luftmassemåler og lambda-sonden selv afveje mængden og bestemme den aktuelle brændværdi i dine træpiller. Desuden kan den afveje den tilførte luftmængde, samt automatisk korrigere forskellen i brændværdien på forskellige piller. Kort sagt; MGM-Comfort-Lux finder helt selv den helt optimale indstilling af forbrændingen både miljømæssigt og økonomisk uden at faktorer som skorstens træk, pillekvaliteten, lufttrykket, temperaturen eller andet kan forstyre dette.

MGM-Comfort-Lux findes i 15, 25, 43, 70 og 99 kW.

På det øverste billede ser du en snittegning af et røgtræk på MGM-Comfort-Lux-99 - som det ses, er det en tretræks-kedel.

Nederst kan du se askesneglen, som er placeret under både brænderhoved og varmeveksler -  brænderhovedet og varmeveksleren renses automatisk.