MGM Junior

Junior er vor hidtil mindste pillefyr, men stadig med samme udstyr som MGM Comfort, selvrens af brænder, varmlufts tændings anlæg. Støvfri drift med røgsuger som sikrer undertryk i kedel under alle driftsforhold, der kan anvendes både 6 & 8 mm træpiller, også selvom disse har indhold af bark og smuld. Varmlufts tændingen og den selvrensende brænder sikrer stabil drift.

Ved test på DTI er der opnået en nyttevirkning på 92,9% med blot 81 mg Co ved ydelse på 9,7 kW strøm forbrug  under drift mellem 3-25 Watt. Danmarks rekord for fyr under 10 kW.

 

 

Mere om MGM junior


 

mgm stokerfyr 3MGM Comfort
MGM-Comfort modellerne er de mest solgte i MGM´s serie af effektive pillefyr. De udmærker sig ved et kompakt design, og for at give en stabil drift, selv med piller af ringe kvalitet, er der automatisk selvrens af brænder samt modulerende styring med mulighed for fjernstyring over internettet.
Fyret er endvidere bygget med tændingspistol, niveauføler i magasin for evt. automatisk opfyldning.  En indbygget og modulerende røgsuger + et udvendigt håndtag til rens af kedel bevirker et langt renere fyrrum, sammenlignet med almindelige  kedler med blæser og manuel rengøring.
MGM-Comfort findes i 15, 25 og 40 kW. Alle kan udstyres med Lambda-sonde styring, hvis der ønskes automatisk indregulering, selv  ved stærkt svingende pillekvalitet. Du vil blive overrasket over at et så pris gunstigt pillefyr kan kræve så lidt opmærksomhed,helt enkelt stabil og nem varme til en go` pris.

 

 

Mere om MGM Comfort

 


 

MGM 100 Lux Technical-650x418MGM Comfort Lux

MGM-Comfort Lux er toppen i MGM`s serie af pillefyr. Fyret har alle fordelene fra den almindelige Comfort serie + en del mere: Lambda sonde-styring med luftmængdemåler er standard, fra den 0107-13 og der er  auto selvrens af kedel og en automatisk snegl, som fjerner aske fra kedlen. Med MGM-Comfor Lux  er det eneste, du skal sørge for, opfyldning af brændsel samt tømme askespanden for hver to ton afbrændte piller. Hele processen kan du styre via internettet. Med lidt ekstra udstyr kan du slippe for at fylde brændsel på. Det vil ske automatisk. MGM-Comfort Lux er pillefyret man let glemmer at man har, det bare passer sig selv  dag efter dag…

Dette pillefyr findes i 15, 25 , 40, 70, & 99 kW

 

Mere om MGM Comfort Lux